Carrosserie_Impact_nov_2018-39.jpg

Carrosserie Impact

is de grootste carrosserie in Zuid-West-Vlaanderen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven, is Carrosserie Impact de perfecte carrosseriepartner voor snelle en efficiënte herstellingen, met welk merk u ook rijdt.

Ons Team

Bij Carrosserie impact heeft elke werknemer zijn specialiteit. De professionele aanpak en goede samenwerking zorgen ervoor dat alle werknemers op de hoogte blijven van de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld "Spot Repair" en "uitdeuken zonder spuiten" (Paintless Dent Repair). Beide technieken vallen onder de "Smart Repair"-technieken.

Lees hier het artikel uit Krant van West-Vlaanderen (2016)

Carrosserie IMPACT

Erkenningen

Carrosserie Impact beschikt over de nodige erkenningen bij de grootste verzekeraars van het land. Wij kunnen u dus telkens bijstaan met de schade aan uw wagen, of u nu in schuld bent of niet.

Kom gerust langs na een ongeval. We helpen u graag verder!

Erkenningen Carrosserie Impact

Duurzaamheid

Carrosserie Impact heeft het label ‘Duurzaam Repareren’ behaald.

Afval vermijden is de beste manier om met afval om te gaan. Het gaat erom alternatieven te vinden voor producten die afval met zich meebrengen.

Duurzaamheid zit voor ons niet alleen in het ecologische aspect, maar ook in de aanpak van onze businessrelaties. Wij willen duurzame relaties uitbouwen waaruit iedereen voordelen kan halen: ervaring, vertrouwen en kennis bouw je alleen op in een langdurige samenwerking.

Eurogarant

Eurogarant is een garantie-fonds dat aan de klant een bijkomende waarborg van 3 jaar biedt

- Uitrusting die beantwoordt aan de Europese normen

- Originele wisselstukken

- Herstelling volgens richtlijnen van de constructeur

- Geïnformatiseerd bestek

- Vervangwagen

Meer info: http://www.eurogarant.be/nl/welkom

Bright: BASF Quality Repair Program

Lees meer op : http://www.bright-program.eu/nl/home/